Laden Evenementen

Ontdek op 21 september de magie van het Czaar Peterkwartier tijdens de Tour de Czaar, een interactieve, audio wandelroute langs de hoogtepunten van het Czaar Peterkwartier. Je wandelt een route waarbij je stilstaat bij 15 historische en opvallende plekken in de buurt. Hier klik je op een interactieve kaart om te luisteren naar de geschiedenis van deze plek. Alsof je naar een luisterboek luistert, maak je een sprong naar het levendige verleden waar stemacteurs een prachtig verhaal vertellen. De route start bij het schilderachtige Kattenburgerplein, je wordt rondgeleid door de prachtige Van Gendt Hallen en de tour eindigt bij de historische Molen De Gooyer waar deelnemers aan Tour de Czaar een gratis biertje ontvangen van Brouwerij ‘t IJ. 

Tussen 12.00 en 18:00  word je onderweg verrast met activiteiten, live optredens, en gezellige marktkramen van ondernemers en buurtbewoners.
Op verschillende punten staat de Horeca klaar met heerlijke hapjes en drankjes. 

Deelname aan de Tour de Czaar is gratis.De officiële opening is om 12:00 op het Kattenburgerplein. Bestuurder Stadsdeel Centrum, Amélie Strens, zal de Tour de Czaar openen, onder begeleiding van niemand minder dan Czaar Peter zelf. 

Meer informatie over het programma en de route kunt u vinden op: 

Website: https://www.czaarpeterkwartier.nl 

Instagram: @czaarpeterkwartier 

Facebook: Czaar Peter Kwartier 

Deel dit bericht met bekenden. Kies het social media platform waar je het wilt delen.

Ga naar de bovenkant