Feestelijke opening van de Buurtkamer

U bent van harte welkom bij de feestelijke opening van buurtkamer Over de Brug op Oostenburg. Eiland Oostenburg is een nieuwe, stoere stadswijk in het centrum. Hier realiseert Stadgenoot – samen met sociale, publieke en commerciële partners – tot en met 2026 een nieuwe wijk met circa 1.900 woningen. Een complete stad is meer dan woningen alleen. Mensen hebben behoefte aan plekken waar ze elkaar kunnen ontmoeten, waar ze erbij horen, waar ze elkaar kunnen helpen.

Daarom investeert Amsterdam in maatschappelijke voorzieningen zoals Buurtkamer Over de Brug. Stadgenoot biedt deze ruimte voor een maatschappelijke huur aan. Het beheer van de buurtkamer is in handen van stichting Over de Brug, een stichting van en voor buurtbewoners.

Op donderdag 23 februari verricht Lotte Terwel, lid van het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Centrum de officiële opening. De gemeente en stichting Over de Brug nodigen u van harte uit om bij dit speciale moment aanwezig te zijn en met ons te proosten op een mooie toekomst.

Programma
17:00 – 17.30 Inloop – Accordeonmuziek Peter van Os
17:30 – 18:00 Welkomstwoord stichting Over de Brug
Toespraak Egbert Dekker, directeur Vastgoed & Ontwikkeling bij Stadgenoot
Officiële opening door Lotte Terwel, bestuurder stadsdeel Centrum
18:00 – 18.30 Aankondiging participatie Buurtplein Oostenburg
Wat is er te doen in de Buurtkamer?
18.30 – 20.00 Drankjes en hapjes – Muziek door Marise Silveira

Adres
Isaac Titsinghkade 123, 1018 LL Amsterdam

Aanmelden
Graag ontvangen wij een bevestiging van uw komst uiterlijk maandag 20 februari, per onderstaand formulier of per mail aan info@overdebrug-oostenburg.nl of telefoonnummer 0653627695